Arrangement

Almhütte 

Dit jaar zorgt Olijf wederom voor heerlijke gerechten in een gezellige Almhütte! 

De Almhütte brengt de originele Oostenrijkse “Hüttenflair” regelrecht uit de bergen van Tirol naar het Oktoberfeest Sittard. De hut is gebouwd in Oostenrijk door echte vakmensen. Speciaal voor het grootste najaarsfeest van het Zuiden reist de hut af van Tirol naar Sittard. Deze hut is helemaal volgens Oostenrijks voorbeeld gebouwd uit hout met massieve balken en voorzien van prachtige houten façade. Binnen is de Almhütte ingericht met originele houten meubels en voorzien van authentieke decoratie en straalt kwaliteit uit. Er is elke dag live- en sfeermuziek aanwezig. 

In de Almhütte wordt gewerkt met één vast arrangement. Er wordt een driegangen arrangement in een tijdsblok naar keuze geserveerd, met een voor-, hoofd- en nagerecht. Iedere bezoeker kan een eigen hoofd- en nagarecht kiezen van de menukaart. Deze keuze kan ter plaatse gemaakt worden. Dit hoeft dus niet bij de reservering. 

Op het moment wordt nog hard gewerkt aan het menu. Wanneer het mogelijk is om een arrangement te boeken, zullen we dit communiceren via onze socials! 

Heb je vragen over tickets?

Kijk of je antwoord bij de veelgestelde vragen staan of neem contact met ons op!