Pers

Heb je een vraag voor een artikel? Of wil je accreditatie / interviews aanvragen? Lees dan verder!

Oktoberfeest Sittard

Het Oktoberfeest Sittard, ook wel grootste najaarsfeest van het Zuiden, vindt dit jaar plaats van 18 tot en met 23 oktober. Het evenement presenteert dit jaar drie grote feestpaviljoens, prachtige Almhütten, een mega Oktoberkermis en veel activiteiten voor jong en oud.

De ticketverkoop is gestart op 20 april. In de live uitzending van Oktoberfeest TV, waarin het volledige programma werd gepresenteerd, gaf wethouder Andries Houtakkers het startsein.

Ook in 2024 gaat het Oktoberfeest Sittard voor een divers en breed programma. Voor elke doelgroep is er iets te vinden. In het Brand Weizen paviljoen richt het programma zich op A-artiesten in het Duitse/Oostenrijkse genre. Het Brauhaus Brand biedt ruimte aan blaasmuziek, een Oostenrijkse avond en een gratis toegankelijk programma. Het Boels Rental paviljoen zorgt voor een feeststemming voor een jongere doelgroep met een alternatief programma in Oktoberfeestsfeer. Ook keert de Almhütte terug.

Op de Wiesn is weer volop spektakel te bewonderen. Bijzondere kermisattracties, een grote Biergarten, een nieuw Stapelhaus (dat de hoogte in gaat!) en woodcarven zijn daar enkele voorbeelden van. Aan dat lijstje wordt gegarandeerd nog meer toegevoegd...

Ben je op zoek naar meer informatie, foto's/video's van het Oktoberfeest Sittard, wil je een interview inplannen of accreditatie aanvragen? Laat het ons weten!

We horen het graag via het mailadres: evenementen@sittard-geleen.nl

Contact