Terugblik Oktoberfeest 2023 - Highlights

19/4/2024
5 min leestijd
Terugblik Oktoberfeest 2023 - Highlights
Het Oktoberfeest 2023 met als thema Ohne Ende, kende helaas toch een einde. Maar wat was het een mooie editie met heel veel hoogtepunten.

Oktoberfeest TV

Afgelopen editie was het eerste jaar van Oktoberfeest TV. Elke maand een aflevering met nieuwtjes, gasten en winacties. Met zelfs een studio op de Wiesn waarin we gasten mochten ontvangen en onze razende reporters artiesten hebben geïnterviewd. Op naar nog zo een jaar van Oktoberfeest TV! 

Scala Kirche

Ook de Scala Kirche maakte haar rentree afgelopen editie. Niet alleen de artiesten, maar ook het spel zorgde voor een gezellig feestje in de Scala Kirche! Zeker de moeite waard om deze editie een kijkje te nemen, mocht je dat afgelopen jaar niet gedaan hebben.

Mountain Crew

Mountain Crew heeft afgelopen editie ongetwijfeld voor een knal feest gezorgd op de openingsavond van het Oktoberfeest het hun Wiesnhit ''Lieber Solo". Het was de eerste keer op het Oktoberfeest Sittard. ze vonden het zo gezellig bij ons, dat ze dit jaar weer komen! 

Koniklijke onderscheiding

Tijdens de 18e editie van het Oktoberfeest Sittard heeft Sjef Schurgers, organisator van Oktoberfeest Sittard en kartrekker van nog vele andere projecten, een koninklijke onderscheiding in ontvangst mogen nemen.

We zijn ontzettend trots op onze Sjef en kunnen alleen maar zeggen dat dit zó verdiend is. Zonder Sjef was er nooit een Oktoberfeest Sittard geweest.

Almhütte

De Almhütte was barste bijna uit haar voege afgelopen editie. Jullie hebben met zo een grote getalen genoten van de sfeer en het heerlijke eten van Olijf. Goed nieuws! Ook dit jaar zal de Almhütte een plekje krijgen op de Wiesn.

Miss Oktoberfeest Femke

Ook onze miss van 2023 was ongetwijfeld een hoogtepunt. Samen met jullie sloot zij het Oktoberfeest Sittard af met haar nummer ''Null auf 100". En ja, ook de uithaal pakte ze mee! 

Buiten al deze hoogtepunt blijft een toch onze favoriet. Dat zijn jullie, onze trouwe bezoekers! Zonder jullie was het Oktoberfeest Sittard nooit zo gegroeid tot wat het nu was. Op naar nog veel meer mooie edities! 

Deel dit bericht