Neem een kijkje op de Wiesn!

12/10/2023
5 min leestijd
Neem een kijkje op de Wiesn!

Doormiddel van de plattegrond kun je jezelf en andere wegwijs maken op het festival terrein.

Almdorf

Heb je de nieuwe locaties al ontdekt? Zoals de Wiesnkapsalon, de Scala Kirche en het Stapelhaus. Deze vind je allemaal in het Almdorf
In de Wiesnkapsalon kunnen dit jaar niet alleen de dames terecht voor een fijn opgestoken kapsel, de heren kunnen dit jaar terecht bij een enige echte barber.
De Scala Kirche zorgt voor de nodige après ski en ballermann sfeer, daarnaast kun je op deze locatie ook kans maken op te gekke prijzen.
Het Stapelhaus is nieuw dit jaar, hier kun je terecht voor een lekker drankje.

Ook heeft de Almhütte een upgrade gekregen ten opzichte van voorgaande jaren. Deze beschikt zelfs over twee etages! 

Kermis

Naast alle locaties vind je uiteraard nog een grote kermis door de gehele binnenstad. Klik hier als je alle attracties wilt bekijken.

Oktober Parade - vrijdag 13 oktober

De parade bestaat onder meer uit harmonie- en fanfareorkesten, enkele blaaskapellen en wagens met daarop de meest fanatieke Oktoberfeestvierders en telt 26 nummers. De parade vertrekt om 19:00 uur vanaf de Heinseweg en eindigt bij het kruispunt Odasingel-dr. Nolenslaan-Haspelsestraat,.

Route: Walramstraat-Stationsdwarsstraat-Steenweg-Voorstad-Brandstraat-Limbrichterstraat-Markt-Paardestraat-Odasingel. Ontbinding bij kruispunt met Dr. Nolenslaan en Haspelsestraat.

Yellow Works Schutterijen en Gilde optocht - zondag 15 oktober

Deze parade bestaat uit schutterijen gildes. Zelfs vanuit het buitenland melden ze zich aan te doen om hierin mee te lopen. De parade telt 38 nummers. De parade vertrekt om 13:30 uur vanaf de Rijksweg Noord en eindigt op het Lank Getske.

Route: Walramstraat-Stationsdwarsstraat-Steenweg-Voorstad-Brandstraat-Limbrichterstraat-Markt-Paardestraat-Ursulinestraat. Ontbinding op het Lank Getske.

Plattegrond festival terrein inclusief parade routes

Deel dit bericht