Miss Oktoberfeest 2024: Juliëtte

7/10/2024
5 min leestijd
Miss Oktoberfeest 2024: Juliëtte
Miss Oktoberfeest 2024 is bekend. Dit jaar mag Juliëtte Frijns de titel dragen. Graag verteld ze jullie wat meer over zichzelf.

Hallo allemaal! Mijn naam is Juliëtte Frijns en ik heb de eer om dit jaar Miss Oktoberfeest van Sittard te mogen zijn!

Bij deze een klein inkijkje in mijn leven.

Samen met mijn man Danny heb ik twee prachtige dochters Fleur en Suze. Ik werk met heel veel plezier als docente Engels op het Groenewald in Stein en hier geef ik met name les aan havo en vwo bovenbouw. In mijn vrije tijd zit ik graag op het terras of ga ik lekker uiteten. Heel sportief ben ik niet, maar ik kan je verzekeren dat je met twee kleine meiden niet veel stil zit.

Wat het Oktoberfeest Sittard betreft ben ik er al vanaf dag één bij. Het evenement is in de afgelopen jaren uit gegroeid tot het grootste najaarsfeest van het Zuiden. Deze groei heeft ook plaatsgevonden in mijn deelname. Ieder jaar opnieuw was ik te vinden in de paviljoens en genoot ik met volle teugen.

Sinds de geboorte van onze meiden ziet de indeling er iets anders uit. Heerlijk om ze deze traditie mee te geven. Ze genieten er net zo van als wijzelf, dat was goed zichtbaar toen onze oudste dochter Fleur werd gekroond tot Mini Miss Oktoberfeest Sittard 2022. Zo dochter, zo moeder.

Ik verheug er enorm op om het Oktoberfeest Sittard van deze kant te mogen beleven. Ik kijk ernaar uit om met jullie te dansen, te lachen, te proosten, te zingen en vooral te genieten! Wir tanzen das leben!

Liebe Grüße,
Juliëtte

Deel dit bericht