Blog
Oktoberfeest TV

Kijk jij al naar Oktoberfeest TV?

19/4/2024
5 min leestijd
Kijk jij al naar Oktoberfeest TV?

Nieuw dit jaar: Oktoberfeest TV!

Vanaf april kun je op Facebook kijken naar Oktoberfeest TV. Elke maand worden twee afleveringen online geplaatst met nieuwtjes, winacties, verwelkomen we leuke gasten en geven we een kijkje achter de schermen van het Oktoberfeest.

In de eerste aflevering maakten we ook al de eerste artiest van 2023 bekend: Die Draufgänger. Deze band uit Oostenrijk was in 2022 voor het eerst te bewonderen op het grootste najaarsfeest van het Zuiden. Na de performance van vorig jaar noteerden we ze meteen op het lijstje van 2023. Op dinsdag 17 oktober bewonder je Die Draufgänger weer voor een feest Ohne Ende!

Buiten de nieuwtjes, winacties en leuke gasten, gaan we ook langs bij onze partners en sponsoren. Zij nemen ons mee achter de schermen. Niet alleen de partners en sponsoren, maar ook Sjef Schurgers neemt je ook mee 'hinter den Kulissen'.
Voor een lekker drankje kunnen onze gasten in de studio terecht bij onze enige echte barman Bart Storcken! Naast het verzorgen van de drankjes, zorgt Bart er ook voor dat er voldoende 'geklasjeneerd' wordt.

Wist je dat we zelfs een eigen huisband hebben? De Party Mädels verzorgen de muziek tijdens de tv-uitzendingen! Elke aflevering is dus een écht feestje.

Door alle afleveringen te kijken maak je kans op vette prijzen, mis je niets en is het dé perfecte voorbereiding op het Oktoberfeest Sittard van 13 t/m 18 oktober 2023!

Kijken dus! 

Deel dit bericht