Brand Alm Open-Air

Jetzt geht’s los!

Om dit jaar toch een beetje Oktoberfeest te vieren, landt er een heus open-air Wiesnfest op de Schootsvelden in Sittard! Trek je dirndl of lederhosen aan en vier zes dagen lang een prachtig najaarsfeestje met ons.

De Brand Alm Open-Air is een afgesloten stuk Wiesn waar je zes dagen lang kunt genieten van een mix van topartiesten en bands die in de afgelopen 15 jaar tijdens het Oktoberfeest Sittard de revue hebben gepasseerd. Op dit terrein zullen alle ingrediënten aanwezig zijn om een prachtige avond of middag te beleven. Er zal een groot podium verschijnen compleet, met een spectaculaire lichtshow. Je kunt genieten van drankjes en hapjes zoals je dit gewend bent van het Oktoberfeest Sittard. Het terrein zal voor een groot gedeelte overkapt worden middels mega grote overkappingen, maar ze zijn rondom open en je staat buiten. 

Dit betekent volgens de regels van de overheid dat je voor de Brand Alm Open-Air een toegangsbewijs moet kopen en we aan de ingang gaan werken met de Coronacheck app. Er moet een geldige QR-code getoond worden middels een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testbewijs dat maximaal 24 uur oud is. Voor meer informatie hierover, klik je op de knop ‘Informatie toegang – covid-19’.

Scroll snel naar onder voor het programma van de Brand Alm Open-Air! 

vrijdag

22-10-2021

zaterdag

23-10-2021

Ode aan Blaasmuziek

zaterdag 23 oktober
12:00 u

zondag

24-10-2021

maandag

25-10-2021

dinsdag

26-10-2021

woensdag

27-10-2021

Finale am Mittwoch