16 t/m 21
OKTOBER 2020
In de historische
binnenstad van Sittard

Zuidlease Almhütte

Vorig jaar introduceerde het Oktoberfeest in Sittard een échte originele houten Almhütte op onze Oktober Wiesn. Dit jaar zal de Zuidlease Almhütte groter worden, omdat er vorig jaar ontzettend veel aanvragen binnenkwamen voor reserveringen in de prachtige houten hut. 

In de Zuidlease Almhütte kun je met een gezelschap genieten van heerlijke Duitse gerechten, diverse soorten Weizen en passende live-muziek met Wiesnhammer.

Je kunt in onze Oostenrijkse hut de middag of  avond beginnen (bijvoorbeeld voor aanvang van het bezoek aan een van de grote feestpaviljoens) of eindigen.

De Almhütte brengt de originele Oostenrijkse “Hüttenflair” regelrecht uit de bergen van Tirol naar het Oktoberfeest Sittard. De hut is gebouwd in Oostenrijk door echte vakmensen  volgens Oostenrijks voorbeeld uit hout met massieve balken en voorzien van prachtige houten façade. Binnen is de Almhütte ingericht met originele houten meubels, voorzien van authentieke decoratie en straalt kwaliteit uit.

Middels een speciaal transport reist deze hut af naar het grootste najaarsfeest van het Zuiden in Sittard.

Je kunt tijdens de Oktoberfeestdagen gewoon binnenlopen in de Zuidlease Almhütte voor een hapje en een drankje, maar een tafel reserveren wordt sterk aangeraden (want vol=vol!). De hut is ook exclusief af te huren voor gezelschappen met meer dan 100 personen , denk hierbij bijvoorbeeld aan een bedrijfsfeest, of relatieavond op maat. 

* In de Zuidlease Almhütte kunt u betalen middels consumptiebonnen

Reserveren

Net zoals in München verhuren we in de Almhütte tafels. Voor € 100,- per tafel kun je met maximaal 8 personen 1,5 uur genieten van de echte Oktoberfeest sfeer. Daarbij inbegrepen zorgen wij voor een Oktoberfestplatte gevuld met heerlijke kaas- en vleeswaren en 8 halve liters bier of fris. Ondertussen kunnen jullie genieten van de live muziek die elke middag en avond door de hut klinkt. Voor vragen of reserveringen kunt mailen met .
Contact

Menukaart

In de Almhütte wordt gewerkt met een menukaart en arrangementen. Daarnaast kunnen er nog extra consumptiebonnen worden ingekocht bij arrangement.