16 t/m 21
OKTOBER 2020
In de historische
binnenstad van Sittard

Brauhaus Brand

HET BRAUHAUS BRAND

Met trots presenteren wij voor het achtste jaar het Brauhaus Brand paviljoen met wederom een prachtig programma. Dit feestpaviljoen is exclusief voor het Oktoberfeest in Sittard in samenwerking met de Brand Bier Brouwerij ontworpen. 

U waant zich op een zonnige oktobermiddag op de binnenplaats van de Brandbrouwerij. Lange tafels en banken, bediening in Trachtenkleding. Voeg hierbij een muzikaal programma met topartiesten en de avond is geslaagd.


Op vrijdagavond 11 oktober starten we met een Top Oostenrijkse avond met Die Fetzig'n aus demZillertal, Die Edlseer en Die Cramer Almdudler DJ's.
Entree € 25,00 exclusief servicekosten

Op zaterdagavond 12 oktober geniet u van een Oostenrijkse topavond met de Freddy Pfister Band en Die Cramer Almdudler DJ's. 
Entree € 25,00 exclusief servicekosten

Op zondagmiddag 13 oktober starten we het traditioneel frühshoppen gevolgd door optredens van Die Limburger Buben & Friends, Gaudi middag met een verrassingsact en uiteraard Die Cramer Almdudler DJ's. 

Op dinsdagavond 15 oktober organiseert Kiwanis Land van Gulick, in samenwerking met het Oktoberfeest in Sittard een speciale Charity avond in het Brauhaus Brand paviljoen. Tijdens deze avond kunnen gasten genieten van een all-in arrangement waarvan een deel van de opbrengst naar het goede doel zal gaan. 
Wil je er graag bij zijn? Ga dan snel naar www.kiwanislvg.nl en reserveer een tafel! Ook is het mogelijk om hier een vrijwillige donatie te doen en je warme Oktoberfeesthart te laten spreken. 


Datum

Paviljoen open

Programma

EntreeVrijdag   
11 oktober


20:00 uur

Die Fetzig'n aus dem Zillertal, DieEdlseer, Die Cramer
Almdudler DJ's


€25,00*

 
Zaterdag 12 oktober

19.30 uur

Freddy Pfister Band,  Die Cramer Almdudler DJ's

€25,00*

 
Zondag 
13 oktober


12:00 uur

Frühschoppen met Limburgen Buben & Friends,
Die Cramer Almdudler DJ's, Verrassingsact


Gratis

 
Maandag 14 oktober

20:00 uur

Brauhaus Brand arrangement,  

Besloten

 
Dinsdag
15 oktober


19:30 uur

Charity avond
Waarbij een deel van de opbrengst naar het goede doel gaat.
Bergluft, DJ’s die Cramer Almdudler. Bestel je kaarten via www.kiwanislvg.nl


   * incl. BTW en Excl. servicekosten