Blog
Programma

Het programma van 2023 is bekend!

21/4/2023
5 min leestijd
Het programma van 2023 is bekend!

Yes! Het programma van 2023 is bekend.

Als we het programma van deze 18e editie mogen geloven wordt het één groot feest! 

Met onder andere Mountain Crew, Die Jungen Zillertaler, Guildo Horn & die Orthopädischen Strümpfe, Big Maggas, Die Lauser, Höhner in Concert, Melissa Naschenweng, die Draufgänger, Brings, John Tana, Wir sinds Spitze!, Donnie en Frans Bauer kan het eigenlijk niet meer mis gaan.

Het enige wat jij hoeft te doen is een ticket kopen en goede zin meebrengen.

Net als voorgaande jaren is het programma verdeeld over verschillende paviljoens. Zo is er het bekende Brand Weizen Paviljoen, met als tegenhanger het Boels Rental Paviljoen. Voor deze paviljoens heb je tickets nodig, voor het Brand Weizen Paviljoen is het ook mogelijk een Passe-Partout te kopen. Met een Passe-Partout kun je alle oktoberfeestdagen feesten met een voordeel van anderhalve dag ten opzichte van de losse avondtickets! 

Het programma van het Brauhaus Brand is dit jaar vernieuwd! dit paviljoen is op vrijdag en zaterdag te bezoeken met een ticket, maandag t/m woensdag zijn gratis te bezoeken. Wil je meer lezen over het Brauhaus Brand? klik hier voor de blog met meer informatie over het vernieuwde programma.

Deel dit bericht