21 t/m 26 
OKTOBER 2022
In de historische
binnenstad van Sittard
 
 

Arrangementen

Arrangementen & relatiemarketing

Op het gebied van arrangementen en relatiemarketing zijn er tal van mogelijkheden tijdens het Oktoberfeest Sittard. Dit kan voor kleine groepen, tot een personeels-/ relatieavond (of middag) tot 5.000 personen. 

Wilt een grote personeels- en/of relatieavond organiseren, dan bieden onze feestpaviljoens hier ruimte voor. Verschillende bedrijven hebben de afgelopen jaren hier al voor gekozen. U hoeft hier zelf niks voor te doen, behalve uw gasten uitnodigen en ons uw wensen doorgeven. Wij zorgen voor een volledig tot in de puntjes georganiseerde avond of middag voor uw bedrijf. 

Bij interesse mail naar

Arrangement

Charity avond

Het arrangement word momenteel nog ontwikkeld. Verdere informatie volgt. 

Dit arrangement kunt u reserveren op dinsdag 25 oktober, bij Kiwanis Land van Gulick: www.kiwanislvg.nl 

Zuidlease Almhütte

De Zuidlease Almhütte brengt de originele Oostenrijkse Hüttenflair regelrecht uit de bergen van Tirol naar Het Oktoberfeest Sittard. De hut is gebouwd in Oostenrijk door echte vakmensen. Speciaal voor het grootste najaarsfeest van het Zuiden reist de hut af van Tirol naar Sittard.

De hut is helemaal volgens Oostenrijks voorbeeld gebouwd uit hout met massieve balken en voorzien van een prachtige houten façade. Binnen is de Almhütte ingericht met originele houten meubels, voorzien van authentieke decoratie en straalt kwaliteit uit.

Diner in de Almhütte & toegang paviljoen naar keuze

In de Zuidlease Almhütte wordt u een echt Oostenrijks menu aangeboden, volledig in stijl. Het arrangement en de menukaart wordt snel bekend gemaakt. Na het diner bezoekt u het paviljoen naar uw keuze.

Afhuren Almhütte

De Almhütte is volledig af te huren door bedrijven op een avond of middag naar keuze (volgens beschikbaarheid). De hut is af te huren tot 70 personen zittend. Wilt u liever staanplaatsen bieden, dan kan dit tot 140 personen. Wanneer u ervoor kiest om de Almhütte volledig af te huren, dan kan dit middels een all-inclusive (food&beverage) arrangement.

neem nu contact op
Brauhaus Brand paviljoen

Het Brauhaus Brand paviljoen is exclusief ontworpen voor het Oktoberfeest Sittard, in samenwerking met de Brand Bier brouwerij. In dit paviljoen staan lange tafels met banken en wordt u aan tafel bediend door personeel in Trachtenkleding. 

Het Brauhaus Brand paviljoen wordt door bedrijven het meest gekozen als feestpaviljoen voor een besloten avond of middag, doordat er vele mogelijkheden zijn. 

Afhuren Brauhaus Brand paviljoen 
Het Brauhaus Brand paviljoen leent zich perfect voor een bedrijfsfeest. Verschillende bedrijven organiseren jaarlijks een bedrijfsfeest in het paviljoen, waarbij maatwerk voorop staat. Het Oktoberfeest Sittard zorgt voor de volledige organisatie, het bedrijf hoeft alleen maar de gasten uit te nodigen.