16 t/m 21
OKTOBER 2020
In de historische
binnenstad van Sittard

Parkeren

Parkeren

Dat kan in de Odaparking én in de Ligne Parking, beiden met een ingang ingang aan de Haspelsestraat. Beide overdekte parkings zijn supermodern en met 645 respectievelijk 386 parkeerplaatsen de grootste éénlaagse parking van Limburg.

Via de voetgangersuitgangen aan de Paardestraat en Haspelsestraat, en het Ligne plein bereikt u binnen 5 minuten de feestpaviljoens, de kermis en het centrum van Sittard. De ingang van de parkeergarages bevinden zich aan de Haspelsestraat.

Veilig

De parkeergarages zijn goed verlicht en er is overal cameratoezicht. Speciale loopgangen voor voetgangers zorgen ervoor dat u snel buiten bereik bent van auto’s. De 645 parkeervakken in de Odaparking en de 386 parkeervakken in de Ligne Parking zijn ruim van opzet. Er zijn veel plekken gereserveerd voor gehandicapten. Ook voor motoren zijn er speciale parkeerplekken.

Zijn de beide parkeergarages vol? Dan kunt u terecht op de extra parkeergelegenheid op het evenemententerrein (voormalige ziekenhuislocatie) aan de Heinseweg.

Openingstijden

De Odaparking én de Ligne Parking zijn 7 dagen per week 24 uur geopend. In de avonduren zijn de hekken gesloten. Rijdt u met uw auto tot aan deze hekken, dan openen ze vanzelf.

Belparkeren: veilig, snel en makkelijk

Wist u dat u in Sittard-Geleen ook met uw mobiele telefoon parkeergeld kunt betalen? U hoeft dan geen parkeerkaartje meer te kopen en u betaalt alleen nog de werkelijke parkeertijd. Belparkeren kan op bijna alle plaatsen in de gemeente waar betaald parkeren is, met uitzondering van de parkeergarages. U meldt zich eenmalig aan bij een van de providers van belparkeren.
www.sittard-Geleen.nl/belparkeren