21 t/m 26 
OKTOBER 2022
In de historische
binnenstad van Sittard
 
 

Organisatie

neem contact op
Organisatie

Het Oktoberfeest is met de Gelaender Kirmes, het Sint Rosa Festival en Wèntjerdruim een van de vier grote evenementen waarin de gemeente als organisator optreedt.

Dat kan echter niet zonder de samenwerking met een aantal paviljoenuitbaters en partners, zoals de stichting Funsensation, Sjtichting Oktoberfeeste in Zitterd, Van Melick the catering company, Johan & Alice van ‘t kermiscafé, familie Braam (Tapperie De Gats) en héél véél vrijwilligers, die worden gerekruteerd uit het plaatselijke verenigingsleven.

Ook het bedrijfsleven, het centrummanagement en de plaatselijke horeca laat zich niet onbetuigd en dragen bij aan de feestvreugde.

Dat kan zijn in de vorm van sponsoring, het zelf organiseren van Oktoberfeest randactiviteiten, maar ook aankleding van etalages, haarverzorging bij Oktoberfeestgangers en veel meer! Kortom, de hele gemeente bruist in oktobersfeer.

Sinds de elfde editie is het Oktoberfeest in Sittard ook veel bezig met eigen beeldmateriaal. Voor alle video opnames zijn de jongens van Hout Video verantwoordelijk, een partij die niet meer weg te denken is van het Oktoberfeest! Ook zal Rockateer dit jaar gaan zorgen voor mooie foto’s van het Oktoberfeest. Houd de Facebookpagina van het Oktoberfeest in Sittard dus goed in de gaten!

Heeft u opmerkingen, vragen en suggesties richt u die dan aan  

neem contact op

Website

Techniek en vormgeving:

futuron


Eindredactie teksten:

gemeente sittard geleen


Tekstbijdragen:

buro046


Foto's:
o.a. Rockateer, Carin Willemse, Corry de Koster