Informatie toegang - Covid-19

Voor het bezoeken van de Brand Alm Open-Air én de Biergarten op de kermis moet een geldige coronapas getoond worden, samen met een geldig identificatiebewijs. De kermis is gratis toegankelijk, en toegankelijk zonder coronapas.

Tijdens het Wiesnfest is er ook een testlocatie op het terrein te vinden. Je kunt alvast een afspraak inplannen via: www.testenvoortoegang.org 

Testen voor Toegang en het coronatoegangsbewijs

Je wilt een bezoek aan ons brengen. Je bent van harte welkom! Je hebt voor je bezoek wel een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken:

1. Koop bij ons een ticket

Bestel je tickets snel en eenvoudig via de knop ‘tickets’ bovenaan deze pagina.

2. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl

3. Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:

  1. testbewijs
  2. vaccinatiebewijs
  3. herstelbewijs

4. Bezoek

Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR-code. En neem je legitimatiebewijs mee. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat je ook je ticket/toegangskaartje zien.

Meer informatie

  • Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen
  • Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: